Hvordan opsætter du SMTP inde i WordPress:

1. Download et SMTP-plugin

Først skal du installere et plugin, hvor du kan opsætte SMTP. Vi anbefaler "Easy WP SMTP".

1. Opsæt SMTP

From Email Address: Dette er den email du gerne vil sende fra. F.eks. info@example.com

From Name: Dette er navnet som skal stå i afsenderfelter på emailen.

SMTP Host: Her skriver den SMTP-server du prøver at forbinde til.

For Google er det: smtp-relay.gmail.com

For Microsoft er det: smtp.office365.com

For Viral Hosting er det: mail.ditdomæne.dk

Type of Encryption: Her vælger du STARTTLS

SMTP Port: Her skriver du "587"

SMTP Authentication: Her vælger du "Yes"

SMTP Username: Her skriver du din email, som du logger ind på din email med

SMTP Password: Her skriver du koden til din email

Dine indstillinger skulle gerne nu se sådan ud:

Efter dette kan du trykke "Save changes"

Du kan under "Test email" teste din konfiguration.

Har du stadig problemer?

Prøv at ændre SMTP-indstillinger:

Hvis du oplever problemer bedes du ændre "Type of Encryption" fra STARTTLS til SSL/TLS.

Derefter ændre du "SMPT Port" fra "587" til "465"